Om Wellnesskassen


Våra kostschema är alltså ingen färdig matkasse som magiskt ringer på din ytterdörr och lagar sig själv. Däremot får du en organiserad inköpslista, enkla skräddarsydda supergoda recept av en meriterad tv-kock och ett kostschema skräddarsytt från en dietist.

 

Varför levererar vi inte maten?

-Vi började med att erbjuda hemleverans av färdiga matkassar och allt eftersom tiden gick förstod vi att våra kunder hade olika behov. Några var priskänsliga mot att vi jobbade med ekologiska produkter. Andra hade särskilda allergier och fick ett matsvin som blev svårt att hantera.

 

Skillnaden från då till nu är minimal, vi är fortfarande ett starkt team som räknar, provlagar och skapar de skräddarsydda kostschema du beställer. Vi skickar en inköpslista per vecka och då väljer du helt själv den kvalité och prisklass du vill köpa av de föreslagna råvarorna. Du kan t.ex. direkt skapa en inköpslista på mat.se och få maten levererad magiskt hem till dörren. Du väljer själv hur och när du vill följa ditt schema, vi tillhandahåller allt du behöver.

 

  • Inköpslistor
  • Recept
  • Kostschema

 

Köp inga dyra kostschema från bloggare och online-tränare. Vi säljer marknadens mest ekonomiska kostschema för en hel månad med olika middagsrecept varje dag för bara 395kr. Noggrant uträknat av en dietist och säkerställt av Marcus Olausson, personlig tränare, läkare och Hercules i Gladiatorerna. 

 

Beställ ditt kostschema och förändra din vardag nu, vänta inte till måndag. Börja med att fylla i hälsoprofilen nedan så återkommer vi med hur du går vidare och bygger ditt schema så fort vi kan.

 

Lycka till önskar vi på Wellnesskassen!